Onze Amsterdamse School: Mogen we hem maken?

Het startdocument is klaar. Wij leverden 30 december een prachtig schoolplan in bij de gemeente Amsterdam. Het woord is nu aan de jury, zij zullen een beslissing moeten maken welke vier initiatieven hun plan werkelijkheid mogen laten worden.

“Maken jullie een goede kans?” Die vraag wordt ons vaak gesteld. Wij denken zelf dat we alles in huis hebben om Onze Amsterdamse School te maken. Een sterke onderwijskundige visie, mensen die het niet alleen op papier zetten maar in de praktijk kunnen uitvoeren, een gedegen begroting en ontzettend veel interesse van ouders.

Wij staan te popelen om een prachtige nieuwe basisschool te maken voor Amsterdam-West. Een oefenplaats voor de echte wereld. De beste plek voor kinderen om zich breed te ontwikkelen, de fijnste werkplek voor meesterlijke leerkrachten, een school die open staat voor ouders om er te werken en mee te werken.

Dus, mogen wij Onze Amsterdamse School maken? Nog even geduld. 26 januari spreekt de jury zich uit, wij houden jullie uiteraard op de hoogte!

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s