Wij zullen doorgaan!

Het is inmiddels wel bekend, Onze Amsterdamse School is helaas niet door naar de Kraamkamer van het schoolmakersproject. Dit betekent dat de school in ieder geval niet via deze weg opgericht kan worden. Ontzettend jammer, want wij geloven nog steeds in een school vol levensecht onderwijs. Een school waar kwalificatie, socialisatie en persoonsvorming met elkaar in balans zijn.

Toch hebben wij onszelf al heel snel weer bij elkaar geraapt. Want hé, er zijn zo veel mensen enthousiast over dit concept, er zijn ouders die hun kinderen zo willen inschrijven en wij hebben alles in huis om het waar te maken. Waarom zouden we dat dan niet gewoon doen? Het schoolmakersproject was een prachtige kans, maar zeker niet de enige.

Daarom verkennen we momenteel de mogelijkheden om het ontwikkelde plan op een bestaande school te implementeren. Misschien niet zo spectaculair als het starten van een nieuwe school. In de roes van ‘de wedstrijd’ lonkte dat natuurlijk ontzettend. Maar waar gaat het eigenlijk om? Wij willen prachtig en goed onderwijs bieden aan zo veel mogelijk leerlingen. Een oefenplaats maken voor de echte wereld. En dat is precies wat we gaan doen.

Soms heb je van die dromen die je wakker houden tot je ze uitvoert.

 

 

 

 

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s